free sex sites

26-07-2013 18:50

Barcelona

Hrvatska Hrvatska 19 : 0
JAR JAR
1 Josip Pavić
(3:0, 4:0, 7:0, 5:0)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
4/6 0/5
 
Delegat:
FARID Mohie - SOSTAR Alexsandar
 
Suci:
Shi Wei Ni (CHN), Masoud Rezvani (IRI)
1 Dwayne Flatscher
2 Luka Lončar 1 2 Etienne Le Roux
3 Ivan Milaković 3 Devon Card
4 Fran Paškvalin 4 Ignardus Badenhorst
5 Maro Joković 1 5 Nicoholas Rodda
6 Luka Bukić 1 6 Jason Kyte
7 Petar Muslim 1 7 Richard Downes
8 Andro Bušlje 8 Ryan Bell
9 Sandro Sukno 5 9 Dean Whyte
10 Nikša Dobud 3 10 Pierre de Roux
11 Anđelo Šetka 3 11 Nicholas Molyneuxjarja
12 Paulo Obradović 4 12 Adam Kajee
13 Marko Bijač 13 Donn Stewart
Trener: Ivica Tucak    Trener: Brad Rowe 
O utakmici
 

Hrvatski vaterpolisti ostavili su za sobom jednoga, a slijedi im drugi sasvim inferiorni protivnik na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Na kraju prvog dijela natjecanja, Hrvatska je s 19:0 nadjačala Južnoafrikance, dok ih u nedjelju među posljednjih 16 čeka Novi Zeland, koji je zasad pretrpio tri uvjerljiva poraza...

Kako se i očekivalo, Hrvatska nije imala težak posao u ogledu s Južnoafrikancima u posljednjem kolu skupine B na SP-u u Barceloni. Bila je to prilika da Ivica Tucak malo i kombinira s minutažom hrvatskih reprezentativaca, možda ne previše, s obzirom da će za to biti dovoljno prilike i u nedjelju, a u takvoj utakmici, protiv suparnika koji je kvalitetom u golemom zaostatku, na kraju je na semaforu stajalo 19:0 za Hrvatsku.

Prvu četvrtinu mogli bismo opisati kao zagrijavanje motora za ono što je slijedilo. Hrvatska je tijekom tih osam minuta izgledala dobro u obrani, dobar posao radio je i Josip Pavić na vratima, dok je u napadu bilo malo manje dobro od toga. Niti australski vratar Dwayne Flatscher nije izgledao loše, pogotovo protiv hrvatskih centara, a s početna dva pogotka Sandra Sukna i jednim Paula Obradovića, na prvi kraći predah otišlo se s 3:0.

U drugoj dionici utakmice Južnoafrikanci su već počeli padati, prije nego su se sasvim raspali u preostalih 16 minuta. U obrani je Hrvatska i dalje izgledala solidno, koliko se takva ocjena uopće može dati protiv suparnika ovakvog ranga, Pavić je branio dobro do kraja prvog poluvremena, a Marko Bijač u nastavku utakmice, nakon što ga je Ivica Tucak u trećoj i četvrtoj četvrtini poslao na vrata. Na drugom kraju bazena, i hrvatski napad izgledao je bez bolje, bez promašaja ili pogrešaka u dodavanju kakve su se znale potkrasti u ranijem dijelu susreta.

Hrvatska je bila najuvjerljivija u trećoj četvrtini, koju je dobila sa 7:0, dok je, s 14:0 na semaforu na ulasku u posljednjih osam minuta, prednost do kraja narasla na 19:0. U drugom poluvremenu otvorilo se i Nikši Dobudu, kojega je u prve dvije četvrtine Flatscher razoružao, a Paulo Obradović se u četvrtoj dionici pobrinuo za najljepši pogodak na utakmici, "šraubom" izvana za povećanje na 16:0.

U posljednjim sekundama jedino je pitanje ostalo mogu li Južnoafrikanci zabiti ili će Hrvatska prvi put na svjetskim prvenstvima završiti utakmicu bez primljenog gola. Ispalo je da se dogodilo ono drugo, a južnoafrički vaterpolisti su posljednju šansu propustili pogođenom vratnicom u završnim trenucima.

Poslije dana odmora, Hrvatska će se među posljednjih 16 u nedjelju sresti s Novim Zelandom, po sadašnjem rasporedu, u 12:10 sati. Riječ je o suparniku koji u prvom krugu nije bio nikakva prijetnja Crnogorcima, Grcima i Španjolcima, s gol-razlikom -57 u tri utakmice.

Autor:Ivor Krapac

Izvor:www.sport.net

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo