free hd porn

16-02-2013 19:30

Bazeni Kantrida

1 Frano Vićan
()
 
5m
1/2 /
 
Realizacija igrača više
8/11 2/6
 
Delegat:
Balderman
 
Suci:
Margeta - Rakovec
1 Josip Pavić
2 Paulo Obradović 1 2 Cosmin Radu
3 Fran Paškvalin 3 Ivan Milaković
4 Ivan Krapić 3 4 Ivan Živković
5 Denese Varga 3 5 Marko Martinić
6 Sandro Sukno 4 6 Duje Živković
7 Petar Muslim 7 Andro Gagulić
8 Marko Jelača 8 Kristijan Milaković 1
9 Daniel Varga 1 9 Marko Pavičić
10 Samir Barać 10 Marino Divković
11 Anđelo Šetka 11 Ante Vukičević 2
12 Xavier Garcia 1 12 Luka Bukić
13 Luka Križanec 13 Ivan Marcelić
14 Ivan Buljubašić 2 14 Lovre Miloš 1
Trener: Ivan Asić    Trener: Vjekoslav Kobeščak 
O utakmici
 

Riječki ljubitelji vaterpola već dugo nisu vidjeli na djelu svoj ljubimce, očito su se zaželjeli nastupa braće Varga, Sukna, Obradovića i svih ostalih suigrača kapetana Samira Baraća

Nije bilo bitno što su domaći bili apsolutni favoriti sa slavnim zagrebačkim  klubom, tribine su bile skoro skroz popunjene. Pod ionako vrućim svodom plivališta na Kantridi gledatelji su se dodatno zagrijavali efektnim potezima svojih ljubimaca koji su bez većih problema jurili ka novoj, već dvadesetoj pobjedi u ovoj sezoni.

Zaigravši na Kantridi poslije duga 42 dana "bankari" su nastavili imresivni ovosezonski niz, maksimalni učinak od 20 utakmica i isto toliko punih pogodaka. Nasuprot gostujućem vrataru Josipu Paviću, proglašenim najboljim vaterpolistom svijeta, domaća "jedenica" Frano Vićan je odlično djelovala, do finiša treće četvrtine iskusni golman domaćih je skupio  već deset obrana, na koncu ih je imao 12.  Na drugoj strani  su njegovi suigrači u napadu rastavljali zagrebačku obranu na jednostavne faktore i lagano, bez prevelikih napora su jurili ka pobjedi. 

Već poslije prve četvrtine  je bilo 4:1, što je bio samo lagani nagovještaj Zagrepčanima kako će otići u očekivani poraz.Druga četvrtina je doduše protekla u domaćoj "stvaralačkoj pauzi" te su gosti  tom periodu odigrali 1:1, ali su zato ostali izrešetane mreže u trećem i četvrtom dijelu  igre.

Efikasni Sandro Sukno i suigrači su samo povećavali razmak,  bilo je najprije 8:2 da bi baš dubrovački napadač iz peterca razmaknuo momčadi na sedam zaveslaja razmaka, 10:3. Naravno da je već sve bilo riješeno, galebovi s Kantride su već odavno oišli na počoinak, svjesni valjda i oni da su domaći ostvarili sigurno, očekivan, uvjerljivu pobjedu začinjno efektnim potezima i golovima.  Ostat će zapisano da su  "Primorjaši" uz pljesak simpatizera slavili čak 15:4

Autor:Igor Duvnjak

Izvor:Novi list


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo