free hd porn

12-08-2012 16:50

Water Polo Arena London

1 Josip Pavić
(1:2,2:0,2:1,3:2,)
 
5m
1/1 /
 
Realizacija igrača više
4/6 3/9
 
Delegat:
AMINI Khosrow (IRI) TOYGARLI Haluk (TUR)
 
Suci:
BORRELL SANCHEZ Sergi (ESP) JUHASZ Gyorgy (HUN)
1 Stefano Tempesti
2 Damir Burić 2 Amaurys Perez
3 Miho Bošković 2 3 Niccolò Gitto
4 Nikša Dobud 4 Pietro Figlioli
5 Maro Joković 3 5 Alex Giorgetti 1
6 Ivan Buljubašić 1 6 Maurizio Felugo 3
7 Petar Muslim 7 Massimo Giacoppo
8 Andro Bušlje 8 Valentino Gallo 1
9 Sandro Sukno 1 9 Christian Presciutti 1
10 Samir Barać 1 10 Deni Fiorentini
11 Igor Hinić 11 Matteo Aicardi
12 Paulo Obradović 12 Danijel Premuš
13 Frano Vićan 13 Giacomo Pastorino
Trener: Ratko Rudić    Trener: Alessandro CAMPAGNA  
O utakmici
 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu! Sa savršenim nizom od osam pobjeda Hrvatska je dokazala da je najbolja reprezentacija na svijetu, zaokruživši zlatni trolist Svjetskim, Europskim i Olimpijskim zlatom...

Vidjelo se od prvih dodira s loptom i jednih i drugih da to nije "obična utakmica". Finale Olimpijskih igara učinilo je nervoznima i takve vaterpolske veličine kakve imju hrvatska i talijanska reprezentacija. Posebno su u početnoj fazi griješili hrvatski igrači, bilo je i promašaja i tehničkih pogrešaka.

Talijani su utakmicu otvorili pogocima Galla i Feluga, oba puta s igračem više. Na drugoj strani vratar Tempesti utakmicu je otvorio kao Omeyer u rukometnom polufinalu. Ništa pored njega nije moglo proći sve do posljednje minute prve četvrtine. Tada ga je Buljubašić uspio "probušiti", ali malo je nedostajalo da i tu loptu talijanski vratar zaustavi prije nego što prijeđe gol-liniju.

U drugoj četvrtini Hrvatska je već izgledala bolje. Obrana je i dalje bila čvrsta i sigurna, Pavić je skidao sve što je prolazilo pored naše obrane, a konačno je nešto proradilo i na drugoj strani.Joković i Barać preokrenuli su rezultat u našu korist i na poluvreijeme se otišlo s 3:2.

Treću četvrtinu otvara Felugo pogotkom za 3:3, no to je bilo sve što je u tom periodu igre prošlo iza Pavića. Uzvratio je Bošković najprije s igračem više, a zatim iz peterca kojeg je zaradio Hinić za 5:3. U posljednjih pet minuta treće četvrtine ni jedan protivnik nije uspio savladati protivničkog vratara. Hrvatska je u posljednjih osam minuta ušla s dva pogotka prednosti.

A onda je na scenu stupio Maro Joković. S dva sjajna pogotka Jokovićevom ljevicom Hrvatska je otišla na 7:3 i bilo je jasno da za Talijane više nema povratka. Sukno je potvrdu pobjede odradio pogotkom za 8:4 dvije minute prije kraja i od tog trenutka počelo je hrvatsko vaterpolsko slavlje!

Nakon zlata na Svjetskom prvenstvu, zlata na Europskom prvenstvu, hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je zlato i na Olimpijskim igrama! Sjajna kruna sjajne vaterpolske generacije na čelu s izbornikom Ratkom Rudićem!

Izvor:Sportnet

 


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo