free porn sites

08-08-2012 21:00

Water Polo Arena London

Hrvatska Hrvatska 8 : 2
USA USA
1 Josip Pavić
(2:0,3:0,2:2,1:0)
 
5m
/ /
 
Realizacija igrača više
6/11 1/14
 
Delegat:
KRYUKOV Andrey (KAZ) SOSTAR Aleksandar (SRB)
 
Suci:
CAPUTI Massimiliano (ITA) JUHASZ Gyorgy (HUN)
1 Merrill Moses
2 Damir Burić 2 2 Peter Varellas 1
3 Miho Bošković 2 3 Peter Hudnut
4 Nikša Dobud 4 Jeffrey Powers
5 Maro Joković 5 Adam Wright
6 Ivan Buljubašić 6 Shea Buckner
7 Petar Muslim 7 Layne Beaubien
8 Andro Bušlje 8 Tony Azevedo
9 Sandro Sukno 1 9 Ryan Bailey 1
10 Samir Barać 1 10 Timothy Hutten
11 Igor Hinić 11 Jesse Smith
12 Paulo Obradović 2 12 John Mann
13 Frano Vićan 13 Chay Lapin
Trener: Ratko Rudić    Trener: Terry SCHROEDER  
O utakmici
 

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u poluzavršnicu olimpijskog turnira u Londonu na kojem su zabilježili šestu uzastopnu i najvažniju pobjedu, jer su pobjedom nad SAD osigurali još dvije utakmice od kojih će prvu igrati u petak protiv Crne Gore.

Nakon što su u skupini redom pobjeđivali Grčku, Španjolsku, Italiju, Australiju i Kazahstan, danas su savladali i za nas uuvijek nezgodnu i plivački odlično pripremljenu selekciju SAD-a, srebrne iz Pekinga otprije četri godine.

U utakmici koju naši "nisu smjeli" izgubiti ključ pobjede bila je izvanredna igra u obrani, posebno na kapetanu američke reprezentacije Tonyju Azevedu koji nije uspio postići gol, kojoj je ton davao odlični vratar Josip Pavić sa 10 obrana. Amerikanci su također znali otkud im prijeti najveća opasnost pa su dobro zatvorili naše centre Dobuda i Hinića, ali nisu mogli i naše šutere s vanjskih pozicija.

Prvu četvrtinu dobili smo golovima Burića i Barača sa 2:0, a kada smo u drugoj golovima Boškovića i dva Obradovića poveli sa 5-0 na poluvremenu činilo se da će naši mirno privesti utakmicu kraju. Naime, Amerikanci nam ni iz 10 pokušaja s igračem više nisu mogli postići zgoditak. Tek u 19. minuti Amerikanci su postigli prvi gol preko centra Baileya. U trećoj četvrtini uslijedila je jedina kriza u našoj igri kada tri puta zaredom nismo iskoristili igrača više što kažnjava Varellas i prvi put iz 11. pokušaja postiže gol s igračem više za SAD i smanjuje na 2:5.

Bošković i Sukno pobrinuli su se da ne izgubimo tu četvrtinu koja je završila 2:2. Posljednjih osam minuta bilo je formalnost, a tu četvrtinu su naši dobili golom Burića koji je iskoristio situaciju s igračem više.

ovom uvjerljivom pobjedom odabranici Ratka Rudića s puno optimizma mogu gledati na daljnji tijek natjecanja u kojem ih već u petak očekuje utakmica polufinala protiv vrlo dobre reprezentacije Crne Gore.

Izvor:Hina

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo