hdporn

21-01-2012 19:00

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

O utakmici
 

Četvrto kolo skupine novom pobjedom zaključila je reprezentacija Mađarske, a žrtva je ovaj put bila Grčka. Opipljivu prednost naši sjeverni susjedi ostvarili su već u drugoj četvrtini i do kraja je više nisu ispustili.

Mađare je vrlo brzo u vodstvo doveo Kasas, a sredinom četvrtine na 2:0 iz peterca podiže Biros i to nedugo nakon što su Grci prokockali istu priliku na drugoj strani. Nešto više od minute prije kraja rezultat smanjuje Theodoropoulos koji je tako postao prvi koji je svladao dotad odličnog Szecsija.

Dvije minute nakon početka druge četvrtine izjednačava Miralis iz situacije s igračem više, ali s druge strane odmah uzvraćaju Denes Varga i Kiss pa Mađari još jednom dolaze do dva pogotka prednosti. Nakon što je Szecsi obranio još jedan pokušaj Grka s igračem više, pogodio je i Katonas, ali Grci ovaj put odgovaraju preko Mylonakisa. Ipak, tri gola prednosti na poluvremenu Mađarima osigurava Madaras golom s igračem više minutu prije odmora.

Na prvi pogodak u drugom dijelu čekalo se točno tri minute, a strijelac je bio Daniel Varga za najvećih 7:3. Slijedi još jedan pogodak Miralisa, a minutu i pol prije kraja četvrtine pogađa i Theodoropulos. Da Grci ne bi previše poletjeli novim pogotkom se pobrinuo Kiss, ali Afroudakis osigurava kakvu-takvu nadu pogotkom pola minute prije kraja četvrtine za 8:6.

No, ta nada nije dugo trajala jer za 9:6 pogađa Biros, a Grci s druge strane ne pogađaju s novim igračem više. Fantastični Szecsi tada je opet zaključao svoja vrata, a Mađari su i Grčkoj više nije bilo spasa. Poraz je tek ublazio Therodorpulos golom za konačnih 9:7.

Autor:Marko Domljanović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo