free gay porn

17-01-2012 19:00

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

O utakmici
 

Mađarska je protiv domaćina ostvarila i drugu pobjedu na Europskom vaterpolskom prvenstvu što se ovih dana odvija u Eindhovenu. Nizozemci nisu predstavljali ozbiljniju prepreku, rezultat je bio i više nego uvjerljiv...

Nakon Talijana koji su "položili oružje" s 12:8, Mađari su slavili i u drugom kolu EP-a. Ovoga puta svladali su domaće vaterpoliste koji nisu imali apsolutno nikakve šanse protiv jednih od favorita turnira.

Prva četvrtina završila je izjednačenim rezultatom (2:2), no u drugoj su Mađari podigli nivo igre, a peterac Denesa Varge u posljednjoj minuti prvog dijela postavio je 6:3 za goste. Ipak, kvaliteta i fizička spremnost posve su došli do izražaja u nastavku susreta.

Nizozemci, čiji je ženski vaterpolo rezultatski bolji od muškog, u drugom su dijelu postigli tri pogotka naspram 13 mađarskih. Razlika se zaustavila na 19:6, a gosti su pokazali kako suvereno kroče ka prvom mjestu ove skupine.

Najefikasniji je u redovima pobjednika bio Gergely Kiss s pet golova dok su dva za Nizozemce postigli Kramer i Gottemaker, a na kraju valja istaknuti i činjenicu da je ovaj susret odsudio Nenad Periš.

U nastavku prvenstva, nakon dana pauze, Mađarska će odmjeriti snage s Makedonijom dok će domaćini imati još jedan težak ispit protiv Italije.

Autor:Vedran Filipović

Izvor:www.sportnet.hr

Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo