watch free porn

16-01-2012 14:30

Pieter van den Hoogenband Swim Stadium

1 Josip Pavić
(2:1, 3:2, 2:1, 3:3)
 
5m
0/0 0/0
 
Realizacija igrača više
7/12 2/11
 
Delegat:
Gyorgy Martin - Issy Kramer
 
Suci:
Filippo Gomez (ITA) - Emanuel Manol Taylan (TUR)
1 Dragoş Stoenescu
2 Damir Burić IsključenjeIsključenje 1 2 Cosmin Radu
3 Miho Bošković 3 3 Tiberiu Negrean
4 Nikša Dobud 4 Nicolae Diaconu
5 Maro Joković Isključenje 1 5 Andrei Iosep
6 Frano Karač Isključenje 6 Andrei Buşilă
7 Petar Muslim 7 Alexandru Matei
8 Andro Bušlje IsključenjeIsključenjeIsključenje 1 8 Mihnea Chioveanu
9 Sandro Sukno 2 9 Dimitri Goanţă
10 Samir Barać 1 10 Ramiro Georgescu
11 Fran Paškvalin 1 11 Alexandru Ghiban
12 Paulo Obradović IsključenjeIsključenje 12 Kalman Kadar
13 Ivan Buljubašić IsključenjeIsključenje 13 Mihai Dragusin
Trener: Ratko Rudić     
O utakmici
 

Uvodne minute su pokazala, trebat će uložiti dosta truda za dobiti Rumunje na startu EP-a. Naši nisu bili u prvoj utakmici za najveću ocjenu, u obrani su bili slabi, tu je bilo najviše pogrešaka. Tek dvojica igrača zaslužila su palac gore, Miho Bošković i Josip Pavić. Prvi za učinak u napadu na početku utakmice, a drugi je bio više nego dobar na vratima. Najvažnije, naša reprezentacija je pobjedom krenula u obranu zlata iz Zagreba, točnije pohod prema novoj medalji, osmoj uzastopnoj, a što je cilj naših u Eindhovenu.

Nakon vodstva Hrvatske 8:4 početkom posljednje četvrtine, Rumunji su u minutu i pol s tri pogotka došli na samo pogodak zaostatka. Srećom, već u sljedećem napadu, nakon što je Radu pogodio za 8:7, Joković je s krila postigao pogodak za 9:7. Potom je Burić nakon asistencije Boškovića zakucao za potvrdu hrvatskog uspjeha u 1. kolu.

Već sutra Hrvatska ima daleko teži ispit. Suparnik je u 2. kolu skupine 'B' Crna Gora (17.30 sati).

HRVATSKA SVLAČIONICA

Dobar početak EP-a. Držali smo utakmicu pod kontrolom sve do sredine posljednje četvrtine, međutim, brzo smo se vratili te odradili posao do kraja kako treba - kazao je Maro Joković, hrvatski reprezentativac, strijelac pogotka za 9:7, kojim je prekinut niz Rumunja od tri uzastopna pogotka.

- Što se tiče Crne Gore to je momčad koju itekako dobro poznajemo. Njima, znamo, motiva ne nedostaje s obzirom da smo ih izbacili u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Čeka nas teška utakmica. Sve je otvoreno. Izgledi za uspjeh su nam podjednaki - dodao je Joković.

- Bilo je evidentno u onim situacijama kada smo mi organizirali igru, kada smo organizirano igrali obranu, kao i napad onako kako treba, da smo brzo dolazili do pogotka. Čim bi malo izašli iz tog okvira, imali bi probleme. Uglavnom, odigrali smo jednu solidnu utakmicu, koja je imala dobrih i loših trenutaka. Bilo je dosta nervoze, igrači su reagirali nepotrebno na neke sudačke odluke. Tome je razlog nervoza čekanja utakmice, konačan početak natjecanja za što se spremate dulje vrijeme. Najvažnije, pobijedili smo jednog neugodnog protivnika u toj uvijek teškoj prvoj utakmici na velikom natjecanju - istaknuo je hrvatski izbornik Ratko Rudić. Dodao je kako će trebati popraviti igru u sljedećim utakmicama.

- Crna Gora je kvalitetnija od Rumunjske, to je jedna od najjačih reprezentacija. Očekujem kako ćemo biti koncentriraniji protiv njih, samim time bolji nego protiv Rumunjske - kazao je Rudić.

GOL PO GOL

Prva četvrtina: 1:0 Bušlje (2/igrač više), 2:0 Bošković (7/izvanka), 2:1 Iosep (8/igrač više), druga četvrtina: 2:2 Ghiban (10/igrač više), 3:2 Paškvalin (11/igrač više), 4:2 Bošković (12/izvanka), 4:3 Busila (13/dva igrača više), 5:3 Bošković (14/igrač više), treća četvrtina: 6:3 Barač (19/igrač više), 6:4 Kadar (21/izvanka), 7:4 Sukno (23/igrač više), četvrta četvrtina: 8:4 Sukno (25/igrač više), 8:5 Georgescu (26/igrač više), 8:6 Georgescu (27/izvanka), 8:7 Radu (27/dva metra), 9:7 Joković (28/s krila), 10:7 Burić (30/igrač više, sa stative).

EP 2012.

Srbija, Crna Gora, Španjolska, Rumunjska i Njemačka suparnici su Hrvatske u skupini Europskog vaterpolskog prvenstva, koje se od 16. do 29. siječnja 2012. igra u nizozemskom Eindhovenu, a gdje naša reprezentacija brani zlato iz Zagreba 2010. godine. U drugoj skupini su Italija, Nizozemska, Mađarska, Turska, Makedonija i Grčka. Pobjednici skupina izravno će u polufinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane reprezentacije razigravati za ulazak među četiri najbolje reprezentacije Europskog prvenstva.

Autor:Tonči Vlašić

Izvor:Dubrovački vjesnik


Comments
HEP_logo-
PBZ bnet_ uniline.novi turbo vvvvvvvv

 

 

 

Croz_n logo_optical_express_1450x300nnn otp_leasing Ledo_logo