Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
LP, skupina A: pregled 6. kola
09.01.2019 22:32

Bijač ponovo u bazenu

 

Što se skupine A tiče, za nju bi se usudili ustvrditi da su putnici za Hannover ili završni turnir poznati. To govori već i letimičan pogled na poredak u ovoj skupini. Kada tomu dometnemo i spoznaju o kvaliteti sastava, tada je naša tvrdnja samo dodatno ojačana. U derbiju kola ove skupine, utakmici za prvog pratitelja Pro Recca, momčadi Barcelonete i Brescie su osvojili po bod. Talijani su poveli nakon 8 minuta 2:0, Katalonci preokrenuli do 3:2, da bi potom gledali uglavnom izjednačenu utakmicu u kojoj su po jedan pogodak postigli i Hrvati u oba sastava. Centar Josip Vrlić za Barcelonetu, odnosno vanjski Petar Muslim za Bresciu.

Rudićev Pro Recco se malo 'našalio' s mađarskim Egerom u Bologni. Završilo je 10 razlike za talijanskog prvaka. U poluvremenu je bilo 9:1. Demonstracija brutalne snage i znanja. Za nas najbitnija vijest da je u momčadi Pro Recca, osim Luke Bukića, nakon mjesec dana izbivanja zaigrao, točnije jasno branio Marko Bijač. Lom prsta je saniran.

Rezultati 6. kola: Barceloneta - Brescia 8:8 (Vrlić 1/Muslim 1), Pro Recco - Eger 17:7 i Crvena zvezda - Ferencvaros 6:15. Utakmica Dinamo Moskva - Steaua na rasporedu je u petak, 11. siječnja.

Poredak: Pro Recco 18, Barceloneta 13, Brescia 13, Ferencvaros 12, Eger 6, Dinamo 3 (-1), Steaua 3 (-1) i C. zvezda 0.

Parovi 7. kola (23. siječnja): Dinamo Moskva - Pro Recco, Barceloneta - Steaua, C. zvezda - Eger i Ferencvaros - Brescia.

Najnovije vijesti
Ivica Tucak: Motivacija nam je na najvišoj razini
Počeo ženski kamp HVS-a u Varaždinu
Završio kamp HVS-a u Šibeniku
Barakude odletjele za Beograd
U15 ženska reprezentacija počela pripreme za Europsko prvenstvo