Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Gradski bazeni Pula ugošćuju turnir pet reprezentacija do 15 godina: VATERPOLSKA MLADOST OD PETKA DO NEDJELJE U PULI
27.06.2019 09:30

U Puli na desetodnevnim pripremama nalazi se U-15 reprezentacija  Hrvatske , a sve će kulminirati ovog vikenda kad će Gradski bazeni Pula ugostiti "ACY international", turnir na kojem će nastupiti pet reprezentacija do 15 godina. Uz Hrvatsku nastupit će Slovenija, Mađarska, Crna Gora i Turska. Igra se od petka ujutro do nedjelje u podne, sistemom svak sa svakim, nakon čega će biti podjela nagrada. Ulaz na bazen je, naravno, besplatan. A svi zainteresirani da podrže prvu hrvatsku reprezentaciju u pulskom bazenu su i više nego dobro došli.

- Tu smo od nedjelje, a pripreme nam teku po planu i programu. Zahvalio bi se osoblju bazena koje nas je fantastično primilo i pružilo nam fantastične uvjete za rad. Od bazena, do smještaja u hotelu Pula i teretane, tako da zaista nemamo nikakve zamjerke, rekao je Denis Šupe, izbornik U-15 reprezentacije Hrvatske. - U petak počinje taj pripremni turnir pet reprezentacija i mogu reći da nam nije toliko važan rezultat, koliko da se što bolje pripremimo za Europsko prvenstvo koje nas očekuje idući mjesec u Bugarskoj. Naravno, mi smo reprezentacija Hrvatske i na svako prvenstvo, na svaki turnir idemo s namjerom da pobijedimo. Seniori su nam svjetski prvaci, pa mi i svim ostalim selekcijama nastojimo usaditi taj pobjednički duh. Nadam se da ćemo i ove pripreme završiti u pravom duhu, dodao je izbornik Šupe.

Za Hrvatsku U-15 u Puli će igrati: Matej Vrcić (Solaris), Toni Radan (POŠK), Robert Stojanac (Jadran), Maro Tiozzo (Jadran), Luka Bepo Kaliterna (Jadran), Tomo Stričević (Jadran), Toni Mozara (KPK), Domagoj Čale (KPK), Marin Čumbelić (KPK), Luka Omrčen (Mornar BS), Josip Ledić (Galeb), Vito Cicero (Zadar), Luka Martinović (Zadar), Mauro Ivan Čubranić (Primorje), Josip Tolja (Jug CO), Patrik Kolak (Jug CO), Josip Sorić (Primorje), Jakša Zaratrusta Mihaljević (Mladost). Uz njih su izbornik Denis Šupe, pomoćni trener Ivo Radetić, kondicijski trener Kristijan Hrbić i trener golmana Marin Kliškinjić.

 

Satnica

 

Petak: Hrvatska - Slovenija (10), Mađarska - Crna Gora (12), Turska - Slovenija (18), Hrvatska - Mađarska (20).

 

 

Subota: Mađarska - Slovenija (10), Turska - Crna Gora (12), Mađarska - Turska (18), Hrvatska - Crna Gora (20).

 

Nedjelja: Hrvatska - Turska (10), Crna Gora - Slovenija (12).

Najnovije vijesti
SP U-20: Uvjerljiva pobjeda protiv Kine
Treninzi Barakuda u Sydneyu
SP U-20:Hrvati u 3. kolu protiv Kine
Liga prvaka:Barceloneta je bila prejaka za Jadran
Liga Prvaka:'Ranjeni' Jadran večeras dočekuje Barcelonetu (19.00 - Arena Sport 3)