Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Solaris - Jug Adriatic osiguranje (21.00 - Planet Sport TV)
03.07.2020 07:09

Prvenstvo Hrvatske - polufinale, 2. utakmica

 

Solaris - Jug Adriatic osiguranje (21.00 - Planet Sport TV)

 

 

Jugaši večeras na Crnici idu po finale. Vjerojatno to ipak nije pretendenciozno i nekorektno za zapisati, a u odnosu na sve sudionike šibenske utakmice. Naime doista, u polufinalnom paru Solaris - Jug Adriatic osiguranje, razlika je preočita, naglašena u korist Dubrovčana tako da nam je i uz uvažavanje činjenice o nepredvidljivosti sporta, teško pomisliti u bilo koji drugi ishod. Bilo koji osim nove pobjede jugaša.

U prvoj utakmici u Gružu je uostalom Jug Adriatic osiguranje slavio uvjerljivu pobjedu 17:6. Otprilike na istoj razini je za očekivati kretanje rezultata i večeras u Šibeniku. Za jugaše je to prilika za dohvatiti njihovo šesto uzastopno finale Prvenstva Hrvatske. Posljednji puta kada momčad iz Dubrovnika nije igrala za prvaka države bilo je u sezoni 2013./14. kada su se za krunu borili Primorje EB i Mladost. Jugaši će u slučaju, vrlo izvjesne, pobjede večeras ući u svoje pak ukupno 23. finale Hrvatskog prvenstva.

Svi koji neće večeras na Crnicu, imaju priliku pogledati prijenos utakmice na Planet Sport TV. Utakmica počinje u 21.00 sat.

Foto: Božo Radić/HANZA Media

 

Najnovije vijesti
Kamp HVS-a u Zadru
PRVENSTVO HRVATSKE - Žene, za 3. mjesto; Primorje EB - Bura igrat će u subotu, 8. kolovoza
Izbornik Tucak odredio reprezentativce za pripreme na Korčuli
PRIJELAZNI ROK (XII)
EMMI MILJKOVIĆ: Sada se radujemo Dunavskoj ligi