Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Marko Macan otpada za Beograd?
13.06.2019 14:32

Marko Macan otpada za Beograd?


Hrvatska vaterpolska vrsta u četvrtak se ujutro okupila u punom sastavu na zagrebačkom bazenu uz Savu, na samom početku kratkotrajnih priprema za završni turnir Svjetske lige koji počinje sljedećeg tjedna u Beogradu (18. do 23. lipnja). Nažalost, stanje ipak nije baš idealno. 
Branič hrvatske vaterpolske reprezentacija Marko Macan po svemu sudeći neće igrati na završnom turniru Svjetske lige koji počinje sljedećeg tjedna u Beogradu.
- Macan je jedini koji se zasad nije pojavio u Zagrebu, budući da je ozlijedio šaku, te je ostao u Dubrovniku. Ondje će ga dodatno pregledati dr. Marko Margaritoni, te ću tijekom petka znati konačnu dijagnozu. Bojim se da on neće biti s nama na beogradskom turniru, ali konačan popis igrača za Super Final Svjetske lige ću objaviti u petak – izjavio je izbornik Ivica Tucak.
U petak, 14. lipnja je zakazano medijsko druženje s vaterpolskim reprezentativcima, prigodom potpisivanja sponzorskog ugovora između Hrvatskog vaterpolskog saveza i tvrtke Konzum iz Zagreba. Tada će izbornik Tucak odrediti i konačan popis putnika za beogradski turnir.
Druženje s igračima i konferencija za novinare je predviđena u petak, 14. lipnja od 13.00 sati u Super Konzum Radnička, na Radničkoj cesti 49 u Zagrebu.

Najnovije vijesti
DVIJE OLIMPIJADE OD ZLATA NA TEMZI
Boris Letica pojačava Primorje EB
Ante Vukičević: Nisam igrao od veljače, ali fizički sam spreman
VIJESTI IZ INOZEMSTVA
Toni Knežević iz POŠK-a u Bordeaux