Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
EP Tbilisi, U-17: Osmina finala protiv Crnogoraca (srijeda, 15.30)
13.08.2019 19:27

EUROPSKO PRVENSTVO  (do 17) - Tbilisi, 11. do 18. kolovoza

 

Osmina finala protiv Crnogoraca (srijeda, 15.30)

 

 

Nakon što su u utorak odigrane sve utakmice nadmetanja po skupinama na Europskom prvenstvu do 17 godina u Tbilisiju, potvrđeno je i službeno da će hrvatska vaterpolska reprezentacija igrati u srijedu (14. kolovoza) u osini finala protiv Crne Gore, s početkom u 15.30 sati po hrvatskom vremenu.

Crna Gora je naime osvojila drugo mjesto u svojoj B skupini u kojoj su pobijedili Rumunjsku 16:6 i Gruziju 9:5, dok su izgubili od Grčke 8:4. Objektivno, skupina D u kojoj se natjecala Hrvatska doista je bila puno jača od one u kojoj su Crnogorci zauzeli na koncu drugo mjesto, ali to u osmini finala ne treba biti presudno. Ono što će neku od ove dvije momčadi odvesti u četvrtzavršnicu su isključivo kvaliteta, bolja sprema, više truda od obrane pa do napada. 

Izravno su se u četvrtfinale plasirale, kao prvoplasirane u svojoj skupini, momčadi - Italije, Grčke, Mađarske i Španjolske.

U osmini finala će se osim para Hrvatska - Crna Gora, sastati još Njemačka - Gruzija, Rusija - Nizozemska i Srbija - Malta.

 

Live streaming utakmica možete pratiti na službenoj stranici LEN-e ili klikom ovdje.

 

Najnovije vijesti
Hrvatska reprezentacija na pripremama u Dubrovniku od 10. do 14. lipnja
SRETAN ROĐENDAN - Maro Balić
Dva najljepša dana u POŠK-ovoj povijesti
Jugovo slavlje na Margitszigetu prije 4 godine
Nathan Power otišao iz Jadrana