Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Rudić ojačao Pro Recco za Lucu Cupida
09.01.2019 11:47

Ratko Rudić i uprava Pro Recca odlučni su donijeti ovom klubu naslov prvaka Europe ove sezone. Neki je dan Rudić za boravka u Zagrebu hrvatskim medijima spomenuo kako je Pro Recco u nekim prijašnjim sezonama bio i još jači, skuplji. Međutim, nama se i ova sadašnja postava čini izvanredno moćnom, sigurno nije ni jeftina, a od sada je i još skuplja.

Za Pro Recco je potpisao 23-godišnji Amerikanac talijanskog podrijetla Luca Cupido koji je dosad igrao za Camogli. Mladi vanjski igrač, američki reprezentativac, te već sada najbolji američki vaterpolist ima pravo nastupa u Ligi prvaka (već od utakmice 6. kola, Pro Recco - Eger), ali ne i u talijanskom prvenstvu. Podsjetimo, Luca Cupido (inače rođen baš u Genovi) je nastupao za SAD na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016, baš kao i na svjetskim prvenstvima u Kazanju 2015. i Budimpešti 2017. U američkoj je vrsti osvojio zlato na panameričkim igrama 2015. u Torontu, kao i srebro u Svjetskoj ligi 2016. u kineskom Huizhou.

Cupido tako pojačava vanjski red u kojem su Mandić i Filipović na desnoj strani, te naš Bukić, Echenique i Renzuto. To još uvijek nije kraj za Pro Recco jer se u travnju očekuje i dolazak našeg centra Nikše Dobuda iako Rudić već i sada ima tri sidraša - Bodegasa, Kayesa i Aicardija.

 

Najnovije vijesti
Ivica Tucak: Motivacija nam je na najvišoj razini
Počeo ženski kamp HVS-a u Varaždinu
Završio kamp HVS-a u Šibeniku
Barakude odletjele za Beograd
U15 ženska reprezentacija počela pripreme za Europsko prvenstvo