Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Uspješno operiran Sandro Sukno
15.03.2018 20:00
Dana 13.03. kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno podvrgnut je operativnom zahvatu u Klinici Cleveland, Ohio, USA.
 
Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro. 
Provedeno je planirano operativno  liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. 
Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva  tjedna.
 
Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna. 
Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja.
 
O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku.  
 
Zdravstveno povjerenstvo HVS-a
Najnovije vijesti
OI u Tokiju od 23. VII. do 8. VIII. 2021.
NAŠI ČLANOVI - VK Siscia, Sisak
IN MEMORIAM Preminuo Zlatko Ćuk
UO HVS-a: Do daljnjega odgođena sva natjecanja u Hrvatskoj
UO RVL: Odgođen Final Four RVL u Dubrovniku i utakmice Primorja EB i Partizana