Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Najbolji igrač Radu, najbolji vratar Marcelić, prvi strijelac Merkulov
22.03.2019 19:49

REGIONALNA LIGA Odabrani najbolji pojedinci 11. sezone

Najbolji igrač Radu, najbolji vratar Marcelić, prvi strijelac Merkulov


Ligaški dio nadmetanja u 11. sezoni Regionalne vaterpolske lige je okončan utakmicama 18. kola A1 lige odigranim prošle subote. U biti, ostale su za odigrati još tek dvije utakmice koje su odgođene poradi znanih već zbivanja na splitskoj rivi prije nešto više od mjesec dana (Mornar BS - C. zvezda i POŠK - C. zvezda). Ove bi se utakmice slijedom odluke Upravnog odbora RVL trebale odigrati u ovisnosti o dogovorima ova tri kluba.
No, i prije završnog turnira RVL u Zagrebu, poznati su najbolji pojedinci ove sezone i koji će nagrade primiti na Final Fouru uz Savu.
Tako je najboljim igračem sezone proglašen centar zagrebačke Mladosti, Cosmin Radu. Nagrada za najboljeg vratara također odlazi u Mladost, to je Ivan Marcelić. Prvi strijelac RVL je pak Danil Merkulov iz dubrovačkog Juga CO. Izabran je i najbolji mlađi, perspektivni igrač, a to je Đuro Radović iz Jadrana iz Herceg Novog.
Odluka je to komisije koja je djelovala u sastavu - predsjednik Perica Bukić, te Viktor Jelenić, Radovan Milinić i Milivoj Bebić. Isti će ljudi u Zagrebu, tijekom završnog turnira RVL (19. i 20. travnja) odabrati i najboljeg igrača tog turnira.  

Najnovije vijesti
Tucak: Moramo ovdje uzeti medalju, a nakon svega moramo biti u Tokiju
EP: Barakude u nedjelju idu u borbu za euro-broncu
PH Juniori: Mornar osvojio Gruž
EP: Hrvatska danas protiv Španjolske u polufinalu EP (17.30 - HTV 2)
EP: Barakude u polufinalu