Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
LIGA PRVAKA: Mladostaš Kharkov u 5 najljepših golova kola
04.11.2019 10:08

LIGA PRVAKA

 

Mladostaš Kharkov u 5 najljepših golova kola

 

Europska organizacija vodenih sportova LEN, uobičajeno već na svojoj Facebook stranici postavlja izbor 5 najljepših golova kola Lige prvaka. Nakon treće runde u spomenutom natjecanju, među najljepših pet, točnije na trećem mjestu našao se pogodak ljevorukog mladostaša, Rusa Konstantina Kharkova ili preciznije pogodak za vodstvo Mladosti u Zagrebu protiv Pro Recca 5:4 u drugoj četvrtini.

Ostali su golovi, na prvom mjestu - Denes Varga u protunapadu susreta Ferencvaros - Terrassa; na drugom pak mjestu pogodak ljevorukog Crnogorca Đure Radovića iz Jadrana (HN) koji je postigao pogodak doslovno iz mrtvog kuta u Ateni protiv Olympiacosa. Na četvrtom mjestu je gol srpskog centra u Szolnoku, Duška Pijetlovića protiv Barcelonete u gostima; te na petom mjestu, još jedan ljevoruki igrač,  Francuz Ugo Crousillat s utakmice Marseille - Waspo 98 Hannover.

Pogleda li se izbor strijelaca, ispada da su u 3. kolu osobito efektni bili golovi ljevorukih igrača, budući da su u izboru 5 najljepših, čak 3 koji 'potpisuju' ljevaci. Golove možeze poslati ovdje.

Najnovije vijesti
PRVENSTVO HRVATSKE - Osvrt nakon polufinala
OBLJETNICA ROĐENJA - Zdravko Ćiro Kovačić
PRIJELAZNI ROK (VIII)
Mladost u finalu protiv Jug Adriatic osiguranja
PRVENSTVO HRVATSKE - Poredak 5. - 8. mjesta, 1. utakmice