Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Nikša Dobud četvrti Hrvat na treningu Pro Recca
20.02.2019 09:29

Nikša Dobud četvrti Hrvat na treningu Pro Recca

Nikša Dobud, bivši centar hrvatske vaterpolske reprezentacije za manje od dva mjeseca, točnije 13. travnja, završava odrađivanje četverogodišnje suspenzije FINA-e (Međunarodne organizacije vodenih sportova).

U utorak, 19. veljače navečer pojavio se u Italiji i odradio prvi službeni trening s momčadi Pro Recca za koju je potpisao pred kraj prošle godine. Naime, prema strogim pravilima FINA-e, suspendirani igrač tijekom trajanja kazne ne smije čak niti trenirati s klubom ili reprezentacijom. Sada, dva mjeseca prije isteka suspenzije igraču se omogućava trening s klubom čiji je član. Od utorka je tako na treningu Pro Recca i četvrti Hrvat, uz trenera Ratka Rudića, te igrače Luku Bukića odnosno Marka Bijača.


- Nudi mi se jedinstvena, neopisiva prilika u najboljem klubu na svijetu kojem iskreno zahvaljujem - sinoć je talijanskim novinarima izjavio Dobud uz dodatak.
- Na meni je sada vratiti formu, učinit ću sve kako bi pripomogao momčadi u ostvarenju ciljeva. Jedva čekam kada ću ponovo zaigrati službenu utakmicu - rekao je Nikša Dobud koji je s Barakudama osvojio olimpijsko zlato u Londonu 2012, te europsko zlato u Zagrebu 2010, kao i tri bronce na svjetskim prvenstvima u Rimu 2009, Šangaju 2011. i Barceloni 2013. 

Najnovije vijesti
PH ZA VATERPOLISTICE - Finale, prva utakmica; ŽAVK Mladost - POŠK (srijeda, 22. svibnja - 20.45 PlanetSport)
Obradović, Bušlje i Pavić poveli u finalu
Apsolutna nadmoć Juga CO
ODLUKA NIJE LAKA, ALI MISLIM DA JE PAMETNA
SANDRO SUKNO OBJAVIO KRAJ KARIJERE