Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Barakude se okupljaju u Šibeniku
26.06.2019 17:26

Barakude se okupljaju u Šibeniku

 

Hrvatska seniorska vaterpolska reprezentacija okupit će se u četvrtak, 27. lipnja u Šibeniku na nastavku priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Gwangjuu (Koreja). Izbornik Ivica Tucak spomenutog dana očekuje najveći dio reprezentativaca, izuzev četvorice starijih igrača – Andro Bušlje, Maro Joković, Xavi Garcia i Anđelo Šetka – koji su dobili 24 sata odmora više nakon beogradskog turnira, odnosno oni se moraju u Šibeniku pojaviti najkasnije u petak, 28. srpnja.

U odnosu na igrače koji su bili na nedavnom završnom turniru Svjetske lige u Beogradu, na ovo su okupljanje pozvani, sukladno i ranije najavljivanom od izbornika - vratar Toni Popadić (Jug CO), centar Luka Lozina (Jug CO), te dvojica vanjskih igrača Luka Bukić (Mladost) i Ante Visković (Jadran).

Konkretno, to znači da će na šibenskom dijelu priprema biti 20 igrača i to su - vratari: Bijač, Marcelić i Popadić; centri: Lončar, Vrlić, Krapić i Lozina; braniči: Bušlje, Buljubašić, Benić, Macan; te vanjski igrači: Joković, Garcia, Miloš, Bašić, Šetka, Vukičević, Fatović, Bukić i Visković.

Reprezentativci će se u Šibeniku pripremati do 4. srpnja, s iznimkom što će u ponedjeljak, 1. srpnja u Splitu od 21.00 sat i uz prijenos na HTV 2 odigrati prijateljsku međudržavnu utakmicu protiv izabrane vrste Njemačke.

Najnovije vijesti
SP U-20: Lagana pobjeda za zagrijavanje
U-20: Naši mladići otvaraju protiv Južne Afrike -Live scoring
Otpali Šetka i Krapić, Tucak pozvao Lazića i Lozinu
Liga prvaka:Pobjeda za oproštaj od 2019.
Liga prvaka:Tijesan poraz jugaša