Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Ždrijeb Hrvatskog kupa, 4. rujna u Splitu
27.08.2019 21:59

Ždrijeb Hrvatskog kupa, 4. rujna u Splitu

 

 

Milivoj Bebić, povjerenik za natjecanje Hrvatskog vaterpolskog saveza izvijestio je kako će se ždrijeb kvalifikacijskih skupina i četvrtfinalnih turnira Hrvatskog kupa u vaterpolu za seniore, održati u srijedu, 4. rujna u Splitu, u trofejnoj dvorani Vaterpolskog kluba Jadran, Sustjepanski put 23 (otvoreni bazen na Zvončacu).

Domaćini dva kvalifikacijska turnira Hrvatskog kupa bit će Solaris (Šibenik) i POŠK (Split), a termini turnira su 1. i 2. listopada 2019. godine. Na ovim su turnirima obvezni nastupi prvoligaša,  s iznimkom prošlogodišnjih sudionika završnog turnira Kupa (Jug CO, Mladost, Jadran i Mornar BS), a za nastup su prijavljeni još i Siscia iz Siska, te eventualno KPK iz Korčule.

Solaris odnosno POŠK su određeni za domaćina kvalifikacijskih turnira budući da su u prošlom državnom prvenstvu zauzeli peto odnosno šesto mjesto, odmah iza četiri već spomenuta kluba sa završnog turnira Hrvatskog kupa iz prošle kalendarske godine.

U četvrtfinalni će se turnir ovosezonskog Hrvatskog kupa plasirati po dvije prvoplasirane momčadi iz svake kvalifikacijske skupine plus sudionici prošlosezonskog Final Foura Hrvatskog kupa.

Termini četvrtfinalnih turnira Hrvatskog kupa su 15. i 16. listopada, a domaćini tih turnira bit će Jug CO odnosno Mladost, kao finalisti prošlosezonskog Kupa.

 

Najnovije vijesti
LIGA PRVAKA Hrvoje Benić strijelac najljepšeg gola 9. kola Lige prvaka
Koronavirus zaustavlja vaterpolo u Italiji
Hrvati u inozemnim ligama
RVL za vaterpolistice: Mladostašicama još jedan naslov
LIGA PRVAKA - Sažetak 9. kola skupine A: Gospari na korak do vrha