Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
PRVENSTVO HRVATSKE - Finale seniorki, 2. utakmica; Jadran - ŽAVK Mladost, 21.00 - Planet Sport TV
01.08.2020 07:47

PRVENSTVO HRVATSKE - Finale seniorki, 2. utakmica

 

Jadran - ŽAVK Mladost, 21.00 - Planet Sport TV

 

 

Seniori su završili svoju natjecateljsku sezonu 2019./20. prije tjedan dana, dok bi njihove kolegice moguće to mogle učiniti danas. Ove su subote na rasporedu druge utakmice finala, kao i za 3. mjesto. U obje se razine igra do dvije pobjede, pa bi s tog gledišta današnji dan mogao donijeti kraj sezone.

 

To se posebno odnosi na finalni par Jadran - ŽAVK Mladost. Prvu utakmicu ova dva sastava su mladostašice riješile iznimno uvjerljivo u svoju korist, čak 22:5 što je najviša pobjeda u finalima za naslov prvakinja Hrvatske. Doduše, i u ovosezonskom finalu Hrvatskog kupa istih suparnica u Splitu (studeni 2019.) bilo je vrlo slično, 20:5 za mladostašice. Imajući uvid u stanje u oba sastava, te osjećaj kvalitativne nedodirljivosti Žabica u domaćem vaterpolu posljednjih godina, teško je vjerovati da mladostašice neće ubilježiti i još jednu pobjedu. Ovog puta na Zvončacu, u večernjem terminu i pred kamerama Planet Sport TV. Podsjetimo još jednom da se u finalu, kao i u susretu za treće mjesto, igra do dvije pobjede odnosno da sama gol-razlika nije bitna.

 

U istom gradu, u Splitu će se nešto ranije i to na otvorenom bazenu na Poljudu odigrati druga utakmica za treće mjesto između Bure i riječkog Primorja EB. Ova bi utakmica možda mogla biti ipak neizvjesnija, iako je Bura u prednosti utoliko što su Splićanke slavile prije tjedan dana u Rijeci pobijedivši 9:7. Načelno, to su ipak dvije manje-više izjednačene ekipe.

 

 

Satnica utakmica Prvenstva Hrvatske za žene

 

Za 3. mjesto - drugi susret

SPLIT (17.00) Bura - Primorje EB, otvoreni bazen na Poljudu (1-0)

 

Finale - drugi susret

SPLIT (21.00) Jadran - ŽAVK Mladost, bazen na Zvončacu (0-1)

 

Najnovije vijesti
Kamp HVS-a u Zadru
PRVENSTVO HRVATSKE - Žene, za 3. mjesto; Primorje EB - Bura igrat će u subotu, 8. kolovoza
Izbornik Tucak odredio reprezentativce za pripreme na Korčuli
PRIJELAZNI ROK (XII)
EMMI MILJKOVIĆ: Sada se radujemo Dunavskoj ligi