Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Danas pada odluka o svim polufinalistima
27.06.2020 07:17

Četvrtfinale doigravanja Prvenstva Hrvatske

 

Danas pada odluka o svim polufinalistima

 

 

Jednog polufinalistu državnog prvenstva imamo i službeno od petka prijepodne, to je Jug AO. Ostala tri će iznjedriti ova subota. Doduše, nekih velikih dvojbi ne bi trebalo biti, ali sukladno onoj o nepredvidljivosti sporta, ali i poštujući jedini ispravan sportski pristup - pridržavanje fair-playa i čekanje dok se ne označi kraj utakmice, ne treba ništa niti odveć prejudicirati.

Mladost će prijepodne kao domaćin na Šalati ugostiti POŠK, a sudeći po viđenom u prvom susretu, utakmica bi mogla više poslužiti za uigravanje oba sastava za nastavak nadmetanja.

U Splitu je večeras dvostruki seniorski muški program. Jadran ima četiri gola prednosti iz Rijeke i trebalo bi biti i više no dovoljno. Uostalom, jadranaši su i večeras favoriti. No, i riječka momčad trenera Igora Hinića zaslužuje pohvale za napredak.

Druga poljudska utakmica je već puno veći ispit za domaćina. Mornar ima određenih problema, iskazanih i u Šibeniku u prvom susretu gdje je Solaris lagano slavio s 9 golova razlike. Ne bi nas previše iznenadila još jedna pobjeda Sunčanih, pod uvjetom da se ne opuste. Iako, 9 golova razlike je silan kapital momčadi s Crnice.

U polufinalu će se sastati Jug AO - Solaris/Mornar, te Mladost/POŠK - Jadran/Primorje EB. Termini polufinala su početkom srpnja ili preciznije; 1. i 4. srpnja, te moguća treća utakmica 8. srpnja. Za razliku od četvrtfinala, sljedeći stupanj natjecanja u doigravanju se igra na DVIJE dobivene utakmice, a prva će se utakmica odigrati na bazenu bolje plasiranog kluba nakon temeljnog dijela prvenstva ili Regionalne lige.

 

 

Raspored uzvratnih utakmica četvrtfinala Prvenstva Hrvatske - subota, 27. lipnja

 

ZAGREB (10.30) Mladost - POŠK, bazen na Šalati (21:4 - prva utakmica)

SPLIT (18.30) Jadran - Primorje EB, bazen na Poljudu (13:9  - prva utakmica)

SPLIT (20.00) Mornar BS - Solaris, bazen na Poljudu (5:14 - prva utakmica)

 

Ranije su igrali Jug AO - Galeb MR (20:5 i 24:3)

 

 

 

 

Najnovije vijesti
PRVENSTVO HRVATSKE - Osvrt nakon polufinala
OBLJETNICA ROĐENJA - Zdravko Ćiro Kovačić
PRIJELAZNI ROK (VIII)
Mladost u finalu protiv Jug Adriatic osiguranja
PRVENSTVO HRVATSKE - Poredak 5. - 8. mjesta, 1. utakmice