Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Večera s vodstvom HVS-a, u nedjelju trening s Talijanima
20.07.2019 22:14

Večera s vodstvom HVS-a, u nedjelju trening s Talijanima

 

Od tri slobodna dana, ako takvi u biti uopće postoje, te ako tako može pričati u jeku bilo kojeg svjetskog prvenstva, iza hrvatskih vaterpolista su sada već skoro puna dva. Nakon pobjede u petak nad Kazahstanom, utakmice koja je odigrana u večernjem terminu po korejskom vremenu, subota je već nosila dakako nove treninge i početak priprema za četvrtfinale. U biti, ta je priprema doista počela pregledom video-zapisa naše igre s Kazahstancima, neposredno nakon 3. kola.

U večernjim satima subote u Gwangjuu je vaterpolska reprezentacija i stručni stožer večerala zajedno s vodstvom Hrvatskog vaterpolskog saveza koje se tog trenutka već nalazilo u Koreji. To je u biti nastavak lijepog običaja na svakom velikom natjecanju, kada čelnici HVS-a u nekom restaurantu organiziraju večeru s igračima, izbornikom i cijelim stručnim stožerom reprezentacije. Gotovo u pravilu se to čini između prvog dijela natjecanja po skupinama i eliminacijske etape.

Dan kasnije, nedjelja, 21. srpnja u Gwangjuu je već bila zamišljena kao redoviti nastavak priprema za četvrtfinale, te za ovaj dan, kraći sparing-trening s reprezentacijom Italije. Dobrim 'poznanicima' Barakuda još s priprema u Seoulu, prije početka Svjetskog prvenstva. Ono najbitnije, raspoloženje je u našem taboru, među reprezentativcima je sjajno, liječnik dr. Pivalica nema posla, što mu želimo i nadalje. Neovisno čak i olujnom nevremenu, meteorolozi spominju čak i tajfun koji se sprema u nedjelju u Gwangju, te vrlo lošem vremenu s puno kiše, Hrvatska spremna čeka utorak, 23. srpnja i četvrtfinale.

 

 

Najnovije vijesti
EP:Hrvatska - Grčka u četvrtfinalu u srijedu od 20.30 (HTV 2)
EP:Barakude smireno ušle u drugi tjedan natjecanja
EP: Hrvatice ostale bez četvrtfinala
EP:Barakude u četvrtfinalu na boljeg iz susreta Grčka - Rumunjska
EP:Barakudice traže pobjedu za ulazak u 8!