Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Hrvatska ženska reprezentacija u Varaždinu
17.10.2019 09:51

Hrvatska ženska reprezentacija u Varaždinu

 

 

Naša seniorska ženska reprezentacija pred kojom je još jedna, uzvratna utakmica s Portugalkama u Šibeniku za plasman na EP u Budimpešti 2020, od četvrtka se nalazi na pripremama u Varaždinu. Izbornik Marijo Ćaleta je obavio manje izmjene vezane za varaždinske pripreme, a u odnosu na prvu utakmicu u Lisabonu proteklog tjedna.

Odnosno, sada na pripremama neće biti mlade, 15-godišnje Mojce Jereb, baš kao niti još uvijek ne posve zaliječene Petre Bukić. Na pripreme su pozvane Bruna Barišić i Korina Jureša. Kako doznajemo, Petra Bukić bi se međutim trebala pojaviti na završnim treninzima u Šibeniku, u tjednu uoči utakmice s Portugalom.

Ukupno će u Varaždinu biti 14 naših reprezentativki koje će do ponedjeljka, 21. ovog mjeseca ondje trenirati zajedno sa slovačkom reprezentacijom. Korist obostrana i nama i Slovakinjama. Naime, Slovakinjama predstoji uzvrat u kvalifikacijama protiv Turske u gostima nakon što su doma pobijedile 19:9. Ujedno, Slovačka je u prijašnjim kvalifikacijama igrala baš protiv Portugala, tako da će i našoj reprezentaciji biti od koristi igrati s nekom reprezentacijom koja je kvalitetom blizu Portugalkama.

U Varaždinu su dakle, od četvrtka, 17. listopada do ponedjeljka 21. ovog mjeseca i odlaska u Šibenik, sljedeće igračice:

 

1. Alexandra Ratković

2. Natasha Trojan Jimenez

3. Dina Lordan

4. Emmi Miljković

5. Matea Skelin

6. Korina Jureša

7. Ema Carević

8. Ivana Butić

9. Domina Butić

10. Ana Miroslavić

11. Bruna Barišić

12. Lidija Crnički

13. Julija Božan

14. Mia Topić

 

 

Podsjetimo, u prvoj utakmici kvalifikacija za EP u Budimpešti, Hrvatska je u Lisabonu pobijedila Slovačku 14:13, a uzvrat je u Šibeniku, u subotu, 26. listopada u 18:00 sati

 

 

 

 

 

Najnovije vijesti
SP-U20: Prvi poraz Hrvatske
SP U-20: Danas protiv Srbije za 1. mjesto u skupini
Liga prvaka:Hrvatski klupski iskorak
SP U-20: Uvjerljiva pobjeda protiv Kine
Treninzi Barakuda u Sydneyu