Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Bušlje napustio Pro Recco, a Buha otišao iz Brescie
14.05.2020 15:59

VIJESTI IZ INOZEMSTVA

 

Italija

 

Bušlje napustio Pro Recco, a Buha otišao iz Brescie

 

Neovisno što voda u bazenima miruje diljem Europe, barem kada je riječ o natjecanjima, poprilično je zanimljivo i živo na tržištu igrača. Svaki dan prijelaznog roka koji praktički traje do konca ljeta nudi nove priče ili već dogovorene prelaske. Za koji ćemo dan sublimirati dosadašnje učinke, ali zasad s posebnom pozornošću pratimo transfere (odlaske i dolaske) hrvatskih igrača, barem one koji su već obavljeni.

Andro Bušlje, kapetan hrvatske vaterpolske vrste tako više nije član Pro Recca. Bušlji je naime istjecao ugovor s klubom iz Genove, a u zajedničkom su razgovoru naš reprezentativac i prvak Italije dogovorili raskid suradnje. Sad već prošle, nedovršene sezone, Bušlje je igrao samo utakmice Lige prvaka za momčad Pro Recca. U kontaktu s kapetanom Barakuda je francuski prvak Marseille gdje već igra jedan hrvatski reprezentativac, Ante Vukičević.

Drugi pak talijanski prvoligaš, Brescia i službeno objavio da iz kluba odlazi Splićanin, bivši igrač POŠK-a i Mladosti, Antonio Buha. Podsjetimo, Buha je u Bresciu stigao u kolovozu prošle godine iz atenskog Vouliagmenija.

 

Najnovije vijesti
Ivan Krapić seli u Francusku
Andrija Vlahović iz Solarisa na Siciliju
Dopuštene utakmice na otvorenim bazenima od 30. V., a u natkrivenim od 13. VI.
U POSJETU BARAKUDAMA - Ivan Buljubašić
Splitski bazen na Zvončacu uskoro očekuje novo ruho