Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Šetka i Lončar u momčadi kola Lige prvaka
08.02.2019 17:42

 

Šetka i Lončar u momčadi kola Lige prvaka

 

 

Samo smo jedno kolo Lige prvaka imali bez ijednog Hrvata u idealnoj sedmorci. S osmim kolom vratili smo se starim navikama.

Centar dubrovačkog Juga CO Luka Lončar i kapetan splitskog Jadrana Anđelo Šetka, imenovani u momčad minulog kola Lige prvaka.

U obrazloženju se navodi da je Anđelo Šetka tri od četiri pogotka postigao u zadnjoj četvrtini, te je bio noćna mora za Dejana Lazovića, vratara talijanske Verone koju je Jadran dobio na Poljudu. Luka Lončar je pak u Pireju, u trenucima kada je suparnik vodio 6:2, postigao 2 gola u manje od jedne minute, a obranu grčkog i europskog prvaka je 'odvukao' na 2 metra, ondje gdje je Lončar i najjači, te je bio 'motor' Jugovog preokreta i osvojenog boda u atenskoj luci.

Ovo sada samo daje draž još veću subotnjem srazu Šetke i Lončara odnosno njihovih momčadi, Jadrana i Juga CO u Regionalnoj A1 ligi.

Idealnu postavu kola Lige prvaka čine tako - vratar Marco Del Lungo (Brescia), centar Luka Lončar (Jug CO), desno krilo Gergo Zalanki (Szolnok), desni vanjski Kostas Gennidounias (Olympiacos), branič Milan Aleksić (Szolnok), lijevi vanjski Angelos Vlachopoulos (Eger), te lijevo krilo Anđelo Šetka (Jadran).

Najnovije vijesti
U-14 Aquatic festival Istanbul: Visoka pobjeda protiv Slovenaca
KUP RH juniori skupina Zagrebu: Rezultati 3.kola
KUP RH juniori skupina Split: Rezultati 3.kola
Pripreme barakudica
Franulović u Šabac, a Tiozzo i Periš na Malti odnosno Siciliji