Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
REGIONALNA LIGA - Finale (17.00 - Arena Sport 1)
20.04.2019 09:42

REGIONALNA LIGA - Finale (17.00 - Arena Sport 1)

 

Mladost ili Jug za 11. trofej

 

 

Nakon točno 186 odigranih utakmica (računajući obje regionalne lige, A1 i A2, kao i dvije polufinalne utakmice završnog turnira, te bez dvije koje nisu odigrane), preostale su još samo 32 minute. Dvije momčadi, ukupno 28 igrača u jednoj utakmici za jedan trofej.

U igri brojki i tako se da svesti najava za ono što slijedi u subotu, 20. travnja od 17.00 sati na zagrebačkom plivalištu uz Savu. Mladost ili Jug, jedina dvojba koja je preostala. Poznati su najbolji pojedinci. Znani su najbolji igrač (Radu), strijelac (Merkulov), vratar (Marcelić), kao i mladi igrač (Đ. Radović). Jedinu preostalu nepoznanicu, ujedno i onu najveću ili najbitniju, zbog koje se igrala, cijela 11. sezona Regionalne lige koja je otpočela još 10. listopada 2018. godine doznat ćemo u ranim večernjim satima ove subote.

S jedne strane domaćin, lider nakon prvog ili temeljnog dijela natjecanja, te prošlosezonski finalist protiv branitelja naslova, momčadi koja je ove sezone već osvojila jedan trofej (Hrvatski kup) i sastava koji je osigurao i nastup na završnom turniru Lige prvaka. Mladost protiv Juga CO. Par u i o kojem baš nikakvih nepoznanica nema. Niti za gledatelje ili navijače, a još manje za vodstva obaju klubova, njihove stručne stožere i igrače.

- Zadovoljan sam pobjedom u polufinalu, ali mislim da bismo trebali igrati još bolje - pomalo će šturo, ali zato odlučno Vjekoslav Kobešćak, nekadašnja ikona Mladosti, sad već godinama na klupi Juga CO.

Na drugoj će ga strani dočekati kolega mu na klupi Zagrepčana, Zoran Bajić.

- Napravit ćemo sve što možemo da finale bude dostojno finala. Ne mogu obećati pobjedu, ali mogu zajamčiti da ćemo se boriti i napraviti sve da nakon 11 godina dovedemo i trofej Regionalne lige u Zagreb.

Bolje najave od ove teško da treba. Subota, 20. travnja 2019, veliko finale RVL uz Savu, sraz dva tradicijski najveća hrvatska kluba, Mladosti i Juga CO, ujedno i uz prijenos na Arena Sport 1.

 

Najnovije vijesti
U-14 Aquatic festival Istanbul: Visoka pobjeda protiv Slovenaca
KUP RH juniori skupina Zagrebu: Rezultati 3.kola
KUP RH juniori skupina Split: Rezultati 3.kola
Pripreme barakudica
Franulović u Šabac, a Tiozzo i Periš na Malti odnosno Siciliji