Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Bukić i Konsuo, dopredsjednici HVS-a u Nacionalnom vijeću za sport
09.02.2019 22:50

Bukić i Konsuo, dopredsjednici HVS-a u Nacionalnom vijeću za sport

 

 

Sabor Republike Hrvatske je u petak, 8. veljače 2019. glasovanjem potvrdio sastav Nacionalnog vijeća za sport, a koji je u Sabor poslala Vlada Republike Hrvatske. Četverogodišnji mandat novog saziva Nacionalnog vijeća za sport temelji se u konačnici na 83 zastupnička glasa "za", te 19 "suzdržanih".

Članovi Nacionalnog vijeća za sport, najvišeg stručnog tijela Sabora RH, koje se brine za razvoj i kvalitetu sporta u državi, su i dvojica dopredsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza - Perica Bukić i Željan Konsuo, koji će time zajedno s ostalim članovima Nacionalnog vijeća za sport raditi na poboljšanju skrbi i položaja cijelog hrvatskog sporta u našem društvu. Od Nacionalnog programa športa 2019- 2026, preko Zakona o športu Republike Hrvatske pa nadalje.

Predsjednica Nacionalnog vijeća za sport je Danira Bilić, a članovi su Perica Bukić, Željan Konsuo, Sanda Čorak, Ante Baković, Dražen Čular, Petar Ceronja, Željko Jerkov, Mario Meštrović, Tomislav Grahovac, Ratko Kovačić, Marijo Lušić i Tomislav Krističević.

 

Najnovije vijesti
REGIONALNA VATERPOLSKA LIGA Završni turnir (19. i 20. travnja)
Hrvatska otvara protiv Kazahstana
Pavić i Dobud u idealnih 7
Splitski Mornar BS u polufinalu
Proljetni kamp vaterpolskog saveza u Crnici