Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
S remijem na uzvrat
22.03.2019 21:25

RVL - RAZIGRAVANJE ZA OSTANAK/ULAZAK U A1  LIGU

 

 

S remijem na uzvrat

 

 

SOLARIS 9 PARTIZAN 9 (3:3, 2:1, 2:3, 2:2)

ŠIBENIK - Plivalište Crnica. Gledatelja 600. Suci: Abramović i Mišković. Opunomoćenik: Brguljan (svi iz Crne Gore).

SOLARIS: Šparada ( 7 obrana), Malenica, Komadina 1, Štrkalj 1, Begović 1, Erak, A. Vlahović 1 (0), Pelicarić, Bušelić 1, Bulat, Lipar, Koprčina 2 (0), Jukić, K. Kreković 2. TRENER: Joško Kreković

PARTIZAN: Bulajić (10 obrana), Andrin, Kasum 2, Nešić, Radulović, Tomić, Vićković 1, Andrejević 1, Barač, Radanović 2 (1), Radonjić 1, Gbadamassi 1, M. Vlahović, Branković 1. TRENER: Stefan Ćirić.

PETERCI: Solaris 0-2, Partizan 1-1.

OSOBNE POGREŠKE: Solaris 7, Partizan 11. TREĆA OSOBNA POGREŠKA: Branković (27), Tomić (30).

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Solaris 3-9 (33%), Partizan 3-6 (50%).

 

Šibenčani nisu uspjeli pobijediti u prvoj utakmici razigravanja za ulazak u A1 Regionalnu ligu. Nisu uspjeli doduše ni gosti iz Beograda, ali Partizan ipak sada ima laganu prednost igranja odlučujuće uzvratne utakmice, 30. ovog mjeseca u svom gradu. To je sukus neizvjesnog, dramatičnog susreta pred potpuno ispunjenim tribinama plivališta na Crnici.

Solaris je veći dio susreta bio u vodstvu, u nekoliko navrata i s dva gola prednosti. Toliko je bilo i još samo tri i pol minute prije kraja (9:7). Ipak, gosti su uspjeli poravnati, posljednji je pogodak postignut iz peterca dvije minute prije kraja.

Kada smo kod kaznenih udaraca, možda baš i u tom detalju leži razlog zašto Sunčani nisu slavili u Šibeniku. Propustili su domaćini čak dva peterca (Vlahović i Koprčina), a u ovako važnom, psihološki sigurno i zahtjevnom susretu izjednačenih suparnika, to su dva promašaja previše.

Koliko god sada loptica lagane prednosti bila na Partizanovoj strani, to ipak i ne mora biti presudno. Prvo, Partizan teško da će tu utakmicu odigrati na svom bazenu na Banjici u kojem je danima već hladna voda jer nema novca za grijanje, pa partizanovci ondje nisu ni trenirali zadnje vrijeme. Istina, možda sada odnekud i 'kapne' neki novac. S druge strane, lagano i opterećenje seli malo više na beogradski sastav, a Šibenčani su baš ove sezone u nekoliko navrata odigrali svoje ponajbolje utakmice u gostima.

 

Najnovije vijesti
Uvjerljiva pobjeda nad Kazahstanom
Zagrijavanje s Kazahstanom (18. VI - 14.00, ArenaSport 1)
Ivica Tucak: Motivacija nam je na najvišoj razini
Počeo ženski kamp HVS-a u Varaždinu
Završio kamp HVS-a u Šibeniku