Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Sandro Sukno pridružen stožeru hrvatske reprezentacije
04.06.2019 14:50

Sandro Sukno pridružen stožeru hrvatske reprezentacije

 

 

Sandro Sukno ne može bez reprezentacije, ali ni reprezentacija bez njega. Sandro Sukno je naime na prijedlog izbornika Ivice Tucka, a odlukom Stručnog savjeta Hrvatskog vaterpolskog saveza, priključen stožeru naše seniorske vaterpolske vrste. Dugogodišnji kapetan Barakuda će tako postati jedan od Tuckovih pomoćnika za predstojeće dvije velike akcije hrvatske reprezentacije – završni turnir Svjetske lige u Beogradu (18-23. lipnja), te Svjetsko prvenstvo u južnokorejskom Gwangjuu (12.-28. srpnja).

- Mi kao Savez, ali i osobno ja kao izbornik, želimo doista Sandru pružiti ruku na način nakon svega što se dogodilo, on ostane ono što je bio i dosad, dio naše vaterpolske obitelji - prva je reakcija izbornika Tucka.
- Osim toga, ako doista i sam Sandro ustraje na trenerskom pozivu kao svojem odabiru za budućnost, onda bi mu takvo što poslužilo i za stjecanje iskustva. Mislim da meni može puno pomoći u dijelu koji će mi biti potreban. Želim dobiti u dodatnim analizama njegovo dodatno mišljenje kao čovjeka koji je do jučer bio u toj svlačionici, kao igrača, kao nekog tko ima iskustvo, znanje, ljubav. Prema tome, mislim da nam ne može biti na odmet, već dapače – pridodao je izbornik Ivica Tucak koji je s reprezentacijom, dakako još ne u punom sastavu na pripremama, u Zagrebu.  

 

Najnovije vijesti
PRIJELAZNI ROK (III)
Sretan Dan državnosti
Okupljanje Barakuda 10. lipnja i utakmica s Crnom Gorom 13. lipnja
VIJESTI IZ INOZEMSTVA
Ante Vukičević, treći igrač Lige