Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Vrijeme: 23.03.2016 20:45
Bazen:
SASTAV
SASTAV
Po četvrtinama
1:2
2:4
1:0
3:1
Igrač više
0/0 : 0/0
Trener: Ivan Asić
Delegati:
Osvrt

Prvenstvo Hrvatske, Polufinale - 1. utakmica

20:45
HAVK Mladost
7 : 7
 

Primorje EB
Zagreb, SRC Mladost

Nije bilo pobjednika u prvom polufinalnom susretu Prvenstva Hrvatske za vaterpoliste. Primorje je u Zagrebu kod Mladosti odigralo tek 7:7 pa će se o prolazniku u finalnu seriju odlučivati u subotu (20 sati) na Kantridi. Ne igra se dakle, na dvije pobjede već po klasičnom kup-sistemu. Drugim riječima, na Kantridi sve počinje od 0:0.

Primorje je na poluvremenu imalo prednost od 6:3. Po uzoru na susrete protiv Mladosti posljednjih sezona očekivalo se ubacivanje Riječana u brzinu više i odlazak na veliku prednost, ali se dogodilo upravo suprotno. Samo je Nikola Dedović u 31. minuti zabio pogodak za goste u drugom poluvremenu, a na drugoj strani mreža Primorja tresla se četiri puta.

Ivan Domagoj Zović zabio je tri pogotka za Mladost, među kojima je bio i posljednji na 24 sekunde prije kraja za konačnih 7:7. Miho Bošković dva je puta bio precizan za Primorje. Riječka momčad već je ove sezone dva trofeja predala dubrovačkom Jugu, a još nije sigurno hoće li naslov pobjednika hrvatskog prvenstva uopće moći braniti. Mladost je prije dvije sezone vadila mast Jugu...