Naslovnica Reprezentacije
Klupska natjecanja
Natjecanja mladih
Galerija O nama
Vrijeme: 08.03.2016 18:00
Bazen:
SASTAV
SASTAV
Po četvrtinama
0:3
2:5
1:2
3:6
Igrač više
0/0 : 0/0
Delegati:
Osvrt

Nema dileme tko je bolji, Jug CO ili Medveščak. Činjenica da se obje utakmice igraju u Gružu samo su potvrda toga. Uzvratna utakmica igra se već 24 sata poslije prve koju je Jug CO riješio u svoju korist s jedanaest pogodaka razlike (17:6).

Pamtit ćemo prvu utakmicu četvrtfinala doigravanja za prvaka po prvoj utakmici Iva Braila za prvu momčad Jug CO, zatim po prvoj prvoligaškoj utakmici suca Mojmira Tomića iz Korčule.

Pamtiti i po činjenica kako je na papiru Medveščak bio domaćin u Gružu, a kad se već izvlače zanimljivosti, eto i podatka kako je Jug CO u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske poveo pogotkom Josipa Vrlića u trenutku kad je Medveščak bio bez vratara Marka Slade zbog isključenja.

Ajde, zanimljivost je i tad da je na kraju, u posljednjoj četvrtini i drugi vratar Medveščaka, Mario Podrug, također zaradio isključenje.

Ivo Brailo je u igru prvi put ušao 4 minute i 54 sekunde prije kraja druge četvrtine kad je Jug CO vodio sa 6:0, a 3 minute i 53 sekunde prije kraja utakmice svoj debi je okrunio pogotkom. Pogodio je za vodstvo 15:4.